Jimmy Durmaz | Watch It Live

Namn: Jimmy Durmaz

Född: 1989

Yrke: Fotbollsproffs, Galatasaray SK och bofast sedan 2011 i det Svenska fotbollslandslaget.

Tidigare klubbar; FC Toulouse, Olympiakos, Genclerbirligi, Malmö FF, BK Forward

Landskamper: 46 (A) 8 (U21). Representerar Sverige under fotbolls EM 2016 och fotbolls VM 2018.

Hur beskriver du WIL?

Ett nytänkande bolag i en spännande bransch som växer! Att att fokusera på upplevelsen som centrum av resan istället för destinationen är jag övertygad om är rätt väg för att skapa maximal upplevelse och minnen för livet. WIL erbjuder unika upplevelser där kunden från start till mål får en premium känsla

Vad skiljer WiL från andra aktörer?

Tycker vi har många bra konkurrensfördelar, några av dom nedan;

  1. Nytänkande för branschen, där WIL erbjuder unika upplevelser som inte går att hitta hos andra aktörer. Våra momentsupplägg är helt klart vår styrka.
  2. Digitala närvaron ger oss ett försprång och en massa möjligheter att maximera kundernas upplevelser. Ett bra exempel är vår satsning med vår WIL Buddy.
  3. Paketeringen av våra upplevelser. Genomgående i allt man gör tänker premium och enkelhet. Kunden ska fokusera på att njuta och WIL löser resterande

Sen älskar jag bolag som har höga ambitioner. För WIL är visionen att ta en global position och ta klivet ut i Europa och Världen. Det passar min personlighet och mina målsättningar.

Fem snabba

  1. Favoritlag? Barcelona
  2. Drömresmål? Kuba
  3. Hur många språk pratar du? 5 förstår jag och 4 talar jag flytande. Svenska, syrianska, engelska, turkiska och Arabiska.
  4. Största framgång på fotbollsplanen? Att bli invald i landslaget
  5. Största framgång utanför fotbollsplanen? Mina barn – att få vara deras pappa.  Storheten i den upplevelsen tror jag alla föräldrar kan relatera till.

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg