Nu lanserar vi vår första vin- och matresa till Napa Valley, USA

By
1 Minute Read

Rikard Nilsson är vår ambassadör och guide för våra mat- och vinresor
Vår första mat- och vinresa går till Napa Valley, i Kalifornien. Det är ingen slump. Vår nya ambassadör Rikard Nilsson nappade direkt när vi kontaktade honom.

87A4E2E9-5E1B-4BCD-B1BF-472698888BE2

”Watch It Lives koncept är någonting utöver det vanliga när det gäller att erbjuda event och upplevelser. Så efter NIO år som matkonsult åt reseindustrin såg jag möjligheten till att vara med och skapa någonting som jag velat göra under lång tid, Exklusiva resor som innefattar både mat- och vinupplevelser.

Hos oss som reseproducenter är vi beredda att gå de där ”extra milen” för att skapa något närmast unikt och definitivt utöver det vanliga, säger Stefan Schill, projektledare för Food & Beverage hos Watch It Live.
” Att få vara med och producera koncept för resenärer som vill få världens bästa upplevelser avseende mat och dryck känns som ett stort privilegium för mig, fortsätter Rikard Nilsson.”

Tack vare sin långa erfarenhet, djupa kunskaper om mat- och dryck och kärlek till området samt kontakter med några av områdets bästa restaurangägare kommer den här resan att bli något väldigt speciellt. Vi kommer besöka och prova viner från några av dalens bästa vinproducenter och äta middagar på gourmetkrogar som Bouchon, French Laundry Opus One och du som deltagare kommer att vara med på en exklusiv matlagningskväll med Rikard Nilsson själv vid grytorna på CIA i St Helenea. 

Om Rikard Nilsson
Rikard Nilsson har bl. a drivit krogarna Fiskargatan i Lund och Kategat Gastronomi & Logi och har en stor förkärlek för amerikanska viner och Napa Valley i synnerhet. Därför blev det naturligt att den första resan vi arrangerar tillsammans helt naturligt till Napa Valley. Rikard Nilsson har dessutom ett flertal vänner som är framgångsrika krögare i Napa Valley vilket också gjorde valet av område lätt.

Rickard Nilsson WILambassadör 366x302Han blev först känd för en större allmänhet när han var en del av programledarduon i matlagningsprogrammet ”Aspegren mitt i maten” 1995-2000. Han var även medlem i Svenska Kocklandslaget 1988-1994. Han blev dessutom korad till Årets Kock 1999, Nordisk Champion 1996 och European Champion 1998.

Rikard Nilsson följer med på alla våra mat- och vinresor till Napa Valley.

Är du nyfiken på att veta mer om vår kommande resa i oktober 2022? Då kan du klicka här:

Läs mer om vår mat- och vinresa till Napa Valley

Har du frågor om resan är du alltid välkommen att kontakta oss här.  

Besök gärna vår webbplats www.watchlive.se för att läsa mer om oss.

 

 

 

 

Picture of Watch It Live

Watch It Live

Author