Om WIL | Watch It Live

VÅR VISION

Watch it Live är ett globalt bolag inom upplevelseindustrin som genom sitt specialistnätverk, lokala närvaro och erfarenhet skapar unika kundupplevelser.

OM WIL

WIL grundades 2008. Sedan starten har WIL blivit känt för sina unika upplevelser, höga tillgänglighet och goda kundservice.

Till en början erbjöd vi fotbollsupplevelser till Europas hetaste ligor, på senare år har vi utökat vårt produkterbjudande med sport- och kulturevenemang.

Watch it Live erbjuder ett stort utbud av skräddarsydda sport-, kultur- och eventevenemang över hela världen. Våra upplevelser är anpassade för privatpersonen och företagskunden där man kan välja bland våra paketlösningar alternativt skräddarsydda upplevelser helt efter kundens behov och önskemål.

Med lång erfarenhet inom upplevelseindustrin och exklusiva samarbetsavtal i Europa kan Watch it Live leverera kvalitet, hög tillgänglighet och en god service i alla led.

En erfaren och pålitlig partner för evenemangsupplägg och unika upplevelser.

Sedan augusti 2017 ägs Watch it Live av Taptum Finance AB. I Taptum-koncernen finns varumärken som BIG Travel, Resecity och Resevaruhuset.

Tillsammans har vi lagt en säker grund i våra samarbeten med partners, detta för vi vidare till våra kunder genom våra produkter. Vårt mål är att förse både privatpersoner och företag med upplevelser som passar just dem. WIL ordnar allt till den enklaste produkten såsom biljett- och hotellbokning till skräddarsydda upplevelser i samband med ett evenemang, såsom fotboll, ishockey, musik mm,

Företaget består av tre verksamhetsområden

Watch it Live erbjuder premiumförpackade upplevelser inom SPORT, KULTUR och EVENT. Vi erbjuder kunder från hela världen en unik access till världens bästa upplevelser.

Vår unika kompetens består i att utifrån vårt globala nätverk identifiera händelser, event och upplevelser inom sport, kultur och evenemang och paketera dessa till attraktiva och unika erbjudanden till kunden. Det som skiljer Watch it Live från våra konkurrenter är tillgången till lokal specialistkompetens och nära samarbete med stjärnor och influensers. Via vårt nätverk med stjärnor och samarbeten med lokala partners kan vi skräddarsy unika evenemangsupplevelser i världsklass.

TRAVEL

Paketerade upplevelser inom sport, kultur och event. Med WIL´s paket får du alltid ett 4 stjärnigt boende i ett centralt läge och eventbiljetter så att du får den bästa tänkbara platsen att uppleva eventet du är på.

MOMENTS

Uppgradera din upplevelse och kom närmare stjärnorna. Vi erbjuder skräddarsydda unika upplevelser som ingen annan leverantör har tillgång till. Med vår moments paket skapar vi minnen som följer med livet ut.

WIL Buddy

En mobilapp där resenärer får snabb onlinesupport och concierge service av WIL-personal under resan. En marknadsplats för upplevelser där noga utvalda lokala guider erbjuder sina tjänster till våra kunder.

Watch it Live – Affärsområden

Watch it Live Sweden AB innehar F-skatt och är momsregistrerat i Sverige. Om du vill ha mer information eller har frågor om företaget eller våra villkor vänligen kontakta oss på tel 010 33 33 308 eller info@watchitlive.eu

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg