Referenser | Watch It Live

Sedan starten 2008 har Watch it Live genomfört många resor till sportevenemang över hela världen för både privatpersoner, företag och organisationer. Styrkan ligger i att skräddarsy paket efter kundens önskemål för att slutligen leverera en resa som lever upp till kundens förväntningar.

Vi har haft en kanon helg i London med dubbla fotbollsmatcher och ett fantastik hotellet i centrala London med hög standar för att vara England. Watch it Live har genomgående levererat bra service och håller hög kvalitet i deras paket. Vi är supernöjda,  kommer garanterat åka på fler resor i framtiden och rekommendera er till vänner och bekanta. Mats Bogren – Bogrens VVS-Isolering AB

Vi var 33 st som åkte till Milano och såg Milan vs Bari och jag vill tacka Watch it Live för suverän service med hotel och biljetter. Allt fungerade helt perfekt med hotellet och biljett uthämtningen fungerade klockrent vid arenan. Watch it Live fixade allt med namnbyten och ändringar av antal resande elegant..bra email och telefon kontakt. Stort Tack!
Enköpings gänget via Kimmo Asikainen och Polyresor

 Jag kan varmt rekommendera Watch it Live efter vår oförglömliga resa till El Classico i Barcelona. Bra service, strålande platser, ett riktigt bra arrangemang helt enkelt.
Svante Elfving, Brummer & Partners    

 Helt kanon, bra platser !! stort tack
Jonas H, Nordic GSA AB  

Tusen takk for god hjelp, jeg skal anbefale din gode kundekontakt og hjelpsomhet til mine landsmenn.
Henning Rostad
 
Att genomföra en konferens på ett annorlunda och kul vis är ett utmärkt sätt att höja kvaliten och stämningen inom gruppen!
Anders Halvarsson, VD, NetOnNet

Det är bra och min son var väldig glad och han sa att detta ska vi göra flera gånger, vi satt på bra platser och så var vädret bra. Hotellet var mycket bra. Leveransen av biljetterna fungerade, kom på morgonen på fredagen till hotellet. Vi är väldigt nöjda med resa och jag är väldig nöjd med servicen jag har fått utav er med allt. Jag kommer att rekommendera eran firma för mina kamrater och vänner som är intresserad av fotboll och ska be dem att hålla koll på eran hemsida.
Håkan Anestedt

 Tack! Det var helt strålande, bra hotell, mycket bra biljetter och en helt strålande bra match 🙂 Som United supporter kan de knappast bli bättre 🙂
Robert Stensby
Machester United – Liverpool

Hela ert arrangemang var klockrent tycker jag , bra hotell , smidig hämtning av biljetter – alltså inget att klaga på. Bra information inför resan och även trevligt med en uppföljning tycker jag , dock regn i två dagar från vi klev av bussen i Milano tills vi åkte hem   – detta är dock lite svårt för er att påverka.Tack för en trevlig resa – jag återkommer gärna , nästa gång blir det Nou Camp !!
Dennis Göthlund
AC Milan – Fiorentina

Vi är mer än nöjda med ert arrangemang för vår konferensresa till London. Hotellet var riktigt bra och det var smidigt att hämta ut fotbollsbiljetterna. Transfern till och från flygplatsen var även den till belåtenhet.
Daniel Lindahl, Utb. Ansvarig, Örebro Läns FF
Chelsea – Sunderland

Jag vill bara skriva en rad och säga att jag och mitt resesällskap är överväldigande nöjda med ert arrangemang! Ni skötte detta mycket proffsigt och gjorde det enkelt för oss som resenärer, mycket mycket nöjda över er service
Joakim Engblom
Arsenal

Vår resa var kanon! Guldmatch med hemmaseger och jättebra platser nära planen. Vilken stämning! Alla var glatt överraskade över tysk fotboll. Hotellet var supermysigt och passade perfekt till vår grupp med arkitekter. Alla var supernöjda och sa att detta absolut var bättre klass tidigare resor vi gjort i annan regi.
Suzanne Berlin
Mönchengladbach

En riktigt bra fotbollsresa fick Ängelholms FF-näteverk uppleva i helgen. Två intensiva dagar med god mat, och sol. Hotellet var av bra standard och låg på perfekt avstånd från Duomo och Centralen.
Gastone Levi, Ängelholms FF
FC Inter

Ville bara tacka för all hjälp med Napolibiljetterna. Vi fick en fantastisk upplevelse!
Anton Allansson
Napoli

Kalasbra resa! Superväder, bra hotell och grymma platser på arenan. Sevilla är en häftig stad med många bra barer och detta var ett minne för livet.
Andreas Wedin
Sevilla – Real Betis

Vill bara passa på att tacka för den här helgen. Allt fungerade problemfritt och platserna på arenan var, som utlovat, riktigt bra! Kommer att fortsätta boka resor genom er.
Hampus Öfwerman
Juventus

Allt klaffade perfekt under vår Musikalweekend till London, till och med vädret. Stort tack för all hjälp, vi är helnöjda.
Annika Carlsson m resesällskap
Musikalweekend till London

Vill tacka för superbiljetter till Juventus – Atalanta. Ni gjorde min livs resa!
Andrea Massaro

Stort tack till Jonas som ordnade allt åt mig och mina vänner fast att vi bokade vid olika tidpunkter och att vi ändå fick Sdtta bredvid varandra! Matchen var det häftigaste jag varit med om. Grymma platser! Grym stämning! Jag kommer inte på något som skulle kunna förbättras från er sida. Kommer definitivt vända mig till er igen.
Sebastian Svanström

Jag har bara bra saker att säga om resan och er. Jag har redan tipsat andra om er och pratat med vänner om att göra en ny resa till nästa år så. Jag vill också passa på att tacka Jonas Sehlin som jag hade kontakt med. Jag tyckte det var skönt att ha en så personlig kontakt med någon under hela perioden. Tack för den här resan och jag ser redan fram emot nästa.
Oscar Paulsson

Jag vill bara tacka för en bra ordnad fotbollsresa. Vi var 5 st och samtliga var oerhört nöjda med hotell och matchbiljetterna. Riktigt bra av er att ordna fram en 3-1 vinst! Vi kommer garanterat nyttja er fler gånger.
Calle Berglin

Allt var helt perfekt. En fantastisk upplevelse på en kanonarena.
Kenneth och Oscar Johansson
Hamburg

Vill bara tacka för hjälpen och tala om att vi hade en mycket trevlig helg i London. En mycket trevlig teaterföreställning var det så vi är nöjda. TACK !
Lena Elmstein
Musikalweekend till London

Tusen tack för en kanonresa och handikappsplatserna ni ordnade till Barcelonas Grand Prix. Redan sugen att åka på ytterligare en resa.
Lars Andersson
Barcelona Grand Prix

Det var ett mycket proffsigt arrangemang, allt ifrån kontakten med resesäljare hos som var mycket behjälplig till systemet att få ut sin biljett och till ett hotell. Det är precis så här tryggt man vill ha det. Ni kommer definitivt att växa snabbt då jag nog inte är ensam om att rekommendera Er till dem som vill ”watch it live”.Tack!
Lars-Gunnar Nilsson, New Wave Sports

Vi är mycket nöjda med hotell och matchbiljetter som vi köpt av er. Speciellt hotellet Hilton Euston som var riktigt bra. Bra frukost och bra rum.
Stellan Nilsson

Det gick perfekt. Allt flöt på med hotell och biljetter. Zlatan gjorde två assist och pastan smakade som den skulle, för att inte tala om rödvinet.
Per Wilhelmsson

Vi är synnerligen nöjda med trippen! Marseille var inte alls så tuff, sliten och rå som man kan tro att en hamn- och immigrationsstad är. Vi åt och drack gott och hann med sol och bad. Vädret var lysande och fotbollen bjöd på en fantastiskt fin stämning. Heinze och Taiwo målade till publikens stora förtjusning.  

Hotellet höll bra klass och var mycket serviceinriktade. En vattenskada i taket första natten gjorde att vi fick byta rum, men det var väl egentligen enda fadäsen. Hotellet kan ni enligt vår mening använda om fler kunder vill till Marseille. Den ligger längs samma storgata som Stade Velodrome (ca 1 km ifrån) och det kan ju vara en fördel vid sena matcher.

Tack för snabb och fin service, vi kommer att kontakta er igen vid nästa resetillfälle!
Daniel Nyström m resesällskap

Ni måste gilla Ert jobb. Servicegraden är på topp! Det tackar min ManchesterU tokige man och jag särskilt för!
Rosita Enström

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg