Om oss | Watch It Live

Watch it Live AB (WIL) grundades 2008. Sedan starten har WIL blivit känt för sina unika upplevelser, höga tillgänglighet och goda kundservice. Till en början erbjöd vi fotbollsupplevelser till Europas hetaste ligor, på senare år har vi utökat vårt produkterbjudande med sport- och kulturevenemang.

Watch it Live erbjuder ett stort utbud av skräddarsydda sport-, kultur- och eventevenemang över hela världen. Våra upplevelser är anpassade för privatpersonen och företagskunden där man kan välja bland våra paketlösningar alternativt skräddarsydda Momentsupplevelser helt efter kundens behov och önskemål.

En erfaren och pålitlig partner för evenemangsupplägg och unika upplevelser.

Med lång erfarenhet inom upplevelseindustrin och exklusiva samarbetsavtal i Europa kan WIL leverera kvalitet, hög tillgänglighet och en god service i alla led. Sedan augusti 2017 ägs Watch it Live av Taptum Finance AB. I Taptumkoncernen finns varumärken som BIG Travel och Resecity.

Tillsammans har vi lagt en säker grund i våra samarbeten med partners, detta för vi vidare till våra kunder genom våra produkter. Vårt mål är att förse både privatpersoner och företag med upplevelser som passar just dem. WIL ordnar allt från den enklaste produkten såsom biljett och hotellbokning till skräddarsydda upplevelser i samband med ett evenemang, såsom fotboll, ishockey, musik mm.

Watch it Live AB innehar F-skatt, är momsregistrerat i Sverige. Om du vill ha mer information eller har frågor om företaget eller våra villkor vänligen kontakta oss på telefon 010 33 33 308 eller info@watchitlive.eu.

 

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg