Här är våra WIL-ambassadörer

Det är våra resor där de är med som gör oss unika

Här kan du läsa mer om våra ambassadörer

Hockey-ambassadör Peter Forsberg

"Upplevelsen av sport eller andra event är oöverträffad när man ser dom på plats. Tillsammans med Watch it Live och Next Level Group bildar vi en slagkraftig konstellation som möjliggör upplevelser som ingen annan. Det känns helt rätt för mig att få vara med och agera för att möjliggöra att välkända sportprofiler kan dela med sig av kunskaper och entusiasm i aktuella evenemang. Jag skall göra mitt yttersta som WIL-ambassadör för att budskapet skall nå ut och att Watch it Live ska ta en ledande position inom upplevelseindustrin.”

Fotbolls-ambassadör Jimmy Durmaz

Fotbollsproffs i turkiska Galatasary SK och tidigare svensk landslagsman. "Med Watch it live får du unika resor, med fokus på kund, paketering och upplevelse. Målsättningen är att du som reser med oss oförglömliga upplevelser som du bär med dig livet ut. Vi kan vår bransch och levererar moments på riktigt.

Golf-ambassadör Mats Hallberg

Tidigare spelare på Europatouren, numera expertkommentator på Viasat Golf. "Watch it Live gör det möjligt att uppleva golf på bästa möjliga sätt. Träffar stjärnorna, umgås med experterna, sitt på de bästa platserna eller få tillgång till exklusiv access under upplevelsen. Detta är bara en del av det vi kan leverera på våra unika golfresor.

Formel1-ambassadör Björn Wirdheim

Racingförare och numera expertkommentator för F1. "Följ med mig och WIL till de bästa Formel1-loppen runt omkring i världen. Kom med mig bakom kulisserna för att få de senaste nyheterna från depån inför racen. Häftigare än så kan det inte bli och din racedröm blir på riktigt". Formel 1 ska upplevas live för att känna den verkliga spänningen och förståelsen för hur fort det går. Res tillsammans med oss.

Skid-ambassadör Frida Hansdotter

Frida är vår ambassadör för alpin skidåkning och du kommer att träffa henne på flera av våra kommande skidresor. Frida är skidåkare och har vunnit både OS - och VM-medaljer. Frida är även känd från Mästarnas Mästare på TV.

Freestyle-ambassadör Henrik Herlaut

Hyllad svensk freestyleskidåkare som tagit två 8 guld i X Games Big Air. Känd för både sin stilfulla skidåkning och egna klädstil. Fortfarande aktiv och tog nyligen sitt 3:e OS-guld.

Motorambassadör Rickard Rydell

Rickard Rydell har tidigare varit racerförare både på nationell och internationell nivå. Han har bland annat blivit mästare i British Touring Car Championship och Scandinavian Touring Car Championship, samt tagit flera segrar i världsmästerskapet, World Touring Car Championship. Rickard arbetar numera som expertkommentator och stödjer unga förare genom "Rydell Special Award”.

Prenumerera gärna på vår blogg

Följ vår blogg för att få tips och råd kring våra resor.